Grabner Instruments

logo_grabner

A Grabner Instruments, az AMETEK, Inc. leányvállalata, immáron több, mint 25 éve egyike a leginnovatívabb petrolkémiai mérőműszereket gyártó és fejlesztő cégeknek.

A Grabner Instruments-nél minden műszerfejlesztés ösztönző ereje a vevőknek köszönhető, ugyanis a megoldások keresését a vevői szükségletek hajtják.
Igyekszik a lehető legmagasabb szabványoknak és minőségnek megfelelő termékekkel ellátni vevőit.
1993-ban a Grabner Instruments volt az első petrolkémiai mérőberendezéseket gyártó cég, amely ISO 9001-es tanúsítást szerzett. A készülékek kiválósága a több éves tapasztalat, a know-how és a mindig jobbra törekvés eredménye.

A cég hozzáértésére és rugalmasságára mindig számíthat; gyors reagálás és nagy flexibilitás jellemzi. Több, mint 50 országban jól képzett sales menedzserek és szervizmérnökök állnak rendelkezésére mind a gyors és hatékony szervizelés, mind a rövid szállítási határidő terén.

Termékek:minivap_xpert

Gőznyomásmérők - Gőz/Folyadék-arány mérők:

A MINIVAP laboratóriumi és folyamatos gőznyomásmérők az egész világon elfogadott standard műszerek a gázolaj, nyersolaj és LPG gőznyomásának meghatározására.

Lobbanáspont mérők:MiniFlash FLP/H Touch

A MINIFLASH lobbanáspont mérők szériája új szemlélet a lobbanáspont vizsgálatban. Forradalmasította a tradicionális módszereket: biztonságosabb, kevesebb mintamennyiség- és idő szükséges, illetve a készülék mérete is csökkent.

Hajtóanyag analizátorok:MiniScan IRXpert

A MINISCAN IR Vision valamint a korábbi IRXpert és IROX MID-FTIR hajtóanyag vizsgáló széria az egyetlen valóban hordozható és teljesen automatizált FTIR hajtóanyag-minőség mérő, amely gyors és pontos mérést ad a benzin és diesel üzemanyag közvetlen terepi vizsgálata során.

Automata desztilláló készülék:MiniDis ADXpert

A mini-desztilláló vizsgáló MINIDIS teljesen automatizált, miniatűr atmoszférikus desztilláció elemző benzinre, dieselre, repülőgép hajtóanyagra és oldószerekre. A hordozható és strapabíró készülékhez egyaránt használható az eldobható fém pohár az üvegedény helyett, ezzel megkönnyítve a terepen történő tesztelést.

MiniWin:
miniwin_2_0
A Grabner műszerei csatlakoztathatóak a Laboratóriumi Információ Menedzsment Rendszerhez (Laboratory Information Management System - LIMS): a berendezések távirányíthatóak, és az eredmények gyorsan megtekinthetőek.

Mobil laborok:mobile_fuel_lab

Hordozható, tartós, automata mérőkészülékekkel berendezett mobil laborok a Grabner Instruments-től. A MOBILE FUEL LAB ideális megoldás gyors és precíz hajtóanyag-minőség azonnali ellenőrzésére a terepen.

GRABNER INSTRUMENTS Messtechnik GmbH
A-1220 Wien / Ausztria
Dr. Otto Neurath Gasse 1

Tel:+43 / 1 / 282 16 27-0
Fax:+43 / 1 / 280 73 34
Web: www.grabner-instruments.com