Viasztartalmú kozmetikumok gyorsított stabilitásvizsgálata Rheolaser CRYSTAL-lal

A fogyasztói magatartás folyamatos változásával új, etikusabb vagy természetesebb termékek, különösen a félszilárd és szilárd kozmetikumok (krémek, rúzsok, kenőcsök) fejlesztése jelenthet kihívást. Ezek a termékek nagy mennyiségű viaszt tartalmaznak, amelyek speciális hőmérsékletet, pontos elkészítési módot, valamint a hűtési folyamat kiváló szabályozását igénylik, hogy stabil emulziókat és homogén keverékeket kapjanak. Ezen túlmenően az ilyen termékek stabilitásához hosszabb értékelési időre van szükség, ami hosszabb forgalomba hozatali időt eredményez.

A Rheolaser Crystal lehetővé teszi a félszilárd készítmények termikus profilozási módszerét, amely lehetővé teszi a vegyészek számára az előállítási módszer és a formula optimalizálását, valamint a stabilitás gyors értékelését.

További információk a Rheolaser Crystal használatának előnyeiről:

  • Csökkentheti a fejlesztési költségeket és időt, miközben biztosítja a teljesítményt és a stabilitást
  • Meghatározhatóak a hőmérséklet profilok fázisátalakulással (kristályosodás, olvadás, üvegesedés)
  • Felgyorsíthatóak a félszilárd és szilárd készítmények stabilitási vizsgálatai a termikus ciklusokkal
  • Értékelhet egy reprezentatív mintatérfogatot az anyagszerkezet jellemzésére

Webinárunkon bemutatjuk, hogy a Rheolaser CRYSTAL hogyan javítja az új kozmetikai készítmények fejlesztését azáltal, hogy lehetővé teszi a nyersanyagok összehasonlítását, a stabilitás értékelését a fejlesztés minden lépésében és a készítmény optimalizálását a felskálázáshoz.

Regisztráljon Ön is, és tudjon meg többet!